Uitwaaien in de baai van de Somme

Camperfan Marc neemt je mee naar de baai van de Somme, een van zijn favoriete weekendbestemmingen. Een minivakantie met de camper niet ver van huis is de ideale ontspanning en je hoeft er zelf geen verlofdag voor in te plannen. De Baai van de Somme is een prachtig stukje natuurgebied in Frankrijk en is bovendien zeer campervriendelijk. Genieten van de zacht ruisende zee met uitzicht op de kliffen, flaneren op de oude houten pier, zeehondjes spotten, door de modder ploeteren in de baai of toch gewoon het treintje nemen en genieten van het uitzicht. Het kan allemaal in de baai van de Somme. 

Het volledige artikel is enkel beschikbaar voor Pasar-leden.
Wil je ook onbeperkt toegang tot onze artikels? Word vandaag nog lid!

Kom meer te weten over de voordelen voor Pasar-leden

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!