Keuze uit klassiek of modern

1 minuut leestijd

Het Franse Fleurette maakt deel uit van de Rapido-groep en staat bekend omwille van zijn bouwwijze uit 100% polyester. De voorbije jaren werd ook submerk Florium aan het aanbod toegevoegd. Het verschil tussen beiden? Fleurette gaat voor een klassiek interieur terwijl je bij Florium een modernere variant krijgt. Alle indelingen zijn identiek aan elkaar. Het is dus een kwestie van smaak.

actua
  • Kamperen met de motorhome

De grootste nieuwigheid is dat verschillende modellen verkrijgbaar zijn in een Millennium uitvoering. Fleurette is de trotse sponsor van het lokale rugbyteam en dat eren ze door verschillende accenten aan te brengen in het interieur. De extra uitrusting omvat – afhankelijk of het om een halfintegraal of integraal gaat - leren bekleding Espinassou, 16'' aluminium velgen, zwart radiatorrooster, Truma EH verwarming, specifieke decoratie met bijhorende interieuraccessoires en zelfs een bijpassende ‘Musc’ geur. In totaal levert dit pakket je zo’n € 3.600 tot € 3.990 euro voordeel op.

De compacte Fleurette Migrateur en Florium Baxter 65 LJG (659 cm) met twinbed krijgt een grotere garage die nu maar liefst 2.000 liter ruim is. Dit kon mogelijk gemaakt worden door de gasflessen uit de garage weg te nemen en ze een andere plaats te geven.

Basisvoertuig blijft Fiat Ducato met standaard 140 pk onder de motorkap. De integralen krijgen daarbij nog een AlKo-chassis.

www.fleurette-florium.fr

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer