Laika blijft een vaste waarde

2 minuten leestijd
In 2021 is er een facelift voor de legendarische Ecovip-reeks, en de nieuwe Eblema-serie voor de instapreeks Kosmo.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Kosmo Emblema 

Deze reeks bevat vier halfintegralen en drie integralen. De Emblema-variant biedt een nog warmer en huiselijker interieur, onder andere met een innovatief lichtconcept in zones. Alle led-spots krijgen een USB-aansluiting, de badkamer een raam en de douchecabine een houten vloer. Buitenlengtes van 695 tot 741 cm en een 140 pk Fiat Ducato als basisvoertuig. Het automotive design, 16” lichtmetalen velgen en ramen met aluminium frame zorgen voor een moderne look. In het walnoten interieur geniet je van een stahoogte van 213 cm en een koelkast van 142 l.  

Bestseller Ecovip 

Deze hogere middenklasser, al jaren een vaste waarde, krijgt een volledig nieuw exterieur: een innovatieve achterwand met led-verlichting, inclusief richtingaanwijzers. In het interieur kies je voor een donker of licht decor. De dubbele vloer is tussen de 16 en 30 cm hoog, voor watertanks en andere technologie en praktische doorgeefluiken, ook langs binnen bereikbaar. De afvalwatertank krijgt een elektrische aflaatklep en alle deuren en kofferluiken hebben centrale vergrendeling. Naast de Truma 6 kies je uit een Combi D en een Alde-warmwaterboiler.  

Er is keuze uit negen indelingen, van 659 cm tot 740 cm en verkrijgbaar als integraal en halfintegraal. Zes ervan hebben een maxisalon, drie een face à face-zithoek, vijf een twinbed en drie een centraal bed. Ook een dwarsbed ontbreekt niet.  

Nieuw is de Ecovip L 3009 (699 cm). Het twinbed kan worden omgevormd tot één groot ligvlak. Een paviljoenbed is optioneel. De zithoek is een klassiek maxisalon. De badkamer heeft een volwaardige douchecabine, de badkamerdeur kan gebruikt worden als scheiding met de slaapkamer. Optioneel is een paviljoenbed verkrijgbaar voor twee personen. Een garage met dubbele deur leent zich perfect om fietsen in te vervoeren en kan tot 250 kg beladen worden.  

Buscampers  

  • De Ecovip is voortaan ook verkrijgbaar als buscamper in drie indelingen: 540 (541 cm, dwarsbed), 600 (599 cm, dwarsbed) en de 641 (636 cm, twinbed).  

  • De Kosmo (Fiat Ducato, 120 pk) krijgt een upgrade. Onder andere in de stuurcabine valt het ontbreken van de Fiat-dakstijl op, wat meer ruimte oplevert. De koelkast bevindt zich vooraan dwars in het keukenblok, waardoor je er zowel binnen als buiten toegang toe hebt. Optioneel is ook een pop-updaktent. Er worden drie indelingen aangeboden met dwarsbed, in lengtes van 541 cm, 599 cm en 636 cm.  

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer