Lekker slapen in een ruim twinbed bij Karmann

2 minuten leestijd

De nieuwe Davis 600 meet net geen zes meter, maar heeft een ruim twinbed. Het bed aan de passa-gierszijde heeft een lengte van 203 cm, bij het andere bed is dat 175 cm. Dankzij het modulaire ont-werp kunnen de bedden omhoog worden geklapt, waardoor er een grote opbergruimte ontstaat.

actua
  • Kamperen met de motorhome

In de badkamer is er voldoende ruimte dankzij de inklapbare wastafel, waardoor ook douchen mogelijk wordt. De compacte zithoek biedt - in combinatie met de draaibare voorstoelen - plaats aan maximaal 4 personen. Optioneel is een pop-up daktent te bestellen. De compacte keuken is uitgerust met een 2-pits kookplaat, gootsteen en boven- en onderkasten. Dankzij de koelkast met dubbele deur is ze zowel binnen als buiten bereikbaar.

Het interieur van de Davis onderscheidt zich van de klassieke meubellook door het gebruik van een textiel microvezel-look op de meubelfronten en kasten en een afwasbare oppervlaktecoating voor de meubels. De stoffen structuur geeft de Davis een fijne sfeer en zorgt tegelijkertijd voor frisse accenten. Het houtnerfpatroon op de keuken- en tafelbladen werd harmonieus geïntegreerd in de stijlwereld, samen met de bekleding in koffie- en cappuccino-tinten.

De populaire Dexter krijgt voor het seizoen 2024 een nieuw interieur met een robuuste natuurhouten uitstraling. Opvallende details zijn de groene wand in de badkamer, de witte gestructureerde meubelkleppen met zwarte handgrepen en het elegante keukenblok in glanzend zwart. Enkele traditionele details zijn op een moderne manier geïnterpreteerd: in plaats van stoffen gordijnen heeft het woongedeelte nu een raamomlijsting met een kunstleren afwerking.

www.karmann-mobil.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer