Malibu buscampers komt met een gamma vol diversiteit

1 minuut leestijd
Het al ruime gamma is uitgebreid met de nieuwe reeks Malibu Van Diversity. Hij is verkrijgbaar in twee versies: de compacte 600 DB K (600 cm) met dwarsbed en de grotere 640 LE K (636 cm) met twinbed. Beide hebben een lounge zitgroep met een ruime dubbele zitbank, draaibare voorstoe-len en een tafel.
actua
  • Kamperen met de motorhome

evenaren ruimtegevoel in het interieur. Zo koos men er bewust voor om de compressorkoelkast beneden te plaatsen. Zo krijg je bovenaan een extra werkblad dat als het ware een verlengstuk vormt van het aanrecht. Daarnaast creëert het extra ruimtegevoel. Je kan tot aan de achterdeuren kijken.

De kleerkast in de Malibu Van Diversity 640 LE K (twinbed) bevindt zich onder het bed aan de passagierszijde en is dankzij de liftfunctie gemakkelijk toegankelijk van voren en van boven. In het model 600 DB K (dwarsbed) zijn er zelfs twee aparte kleerkasten: de hangkast aan de ene zijde, een legkast aan de overkant. Ruimte is eveneens het sleutelwoord voor de badkamer van de Malibu Van Diversity: De XL flexi-wasruimte 1000 kenmerkt zich door een volledig opnieuw ontworpen badkamer.

Standaard heeft de Diversity bovenkastjes boven de stuurcabine. Naar wens kan je ze ook bestellen als Coupé (zonder bovenkasten) en als GT Skyview (zonder bovenkasten en met panoramisch dakvenster). Een extra dubbel bed is mogelijk met de optionele pop-up daktent.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer