Marco Polo? Superdeluxe urban camper van Mercedes

1 minuut leestijd

Samen met de nieuwe V-Klasse en haar varianten, de Vito en de volledig elektrische EQV, introdu-ceert Mercedes ook een nieuwe urban camper: de Marco Polo.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Opvallend is dat de opbouw grotendeels hetzelfde blijft en nog steeds precies in de bestelwagen past, omdat de interne afmetingen niet zijn veranderd. Toch spreekt Mercedes over een nieuwe generatie van de V-Klasse. Want: het exterieur en interieur zijn aanzienlijk geüpgraded. En: de MPV heeft een grote sprong voorwaarts gemaakt op het gebied van connectiviteit, multimedia en assistentie. Zo kan de Marco Polo binnenkort zelfstandig een parkeerplaats inrijden. MBUX, inclusief verbeterde spraakbediening, is nu standaard, zelfs in de eenvoudigere Vito. Het systeem herkent zelfs vanaf welke zitplaats een spraakopdracht wordt gegeven. Het MBAC-systeem, dat veel functies in de Marco Polo bewaakt en aanstuurt, is verder geoptimaliseerd. Via een app kan dit alles op een smartphone worden weerspiegeld, waardoor bijvoorbeeld het hefdak geopend en gesloten kan worden. Een nuttige nieuwe functie is het nivelleren op een ongelijke ondergrond, als je de optionele Airmatic-luchtvering hebt toch.

Wat je wil weten over deze luxe Mercedes:

  • De hoogste uitrustingslijn, Exclusive, heeft een staande ster op de motorkap.
  • Nieuw: het dashboardlandschap inclusief luchtuitlaten, het multifunctionele stuurwiel en het grote widescreen-display voor het weergeven van instrumenten en multimedia.
  • Keyless-Go mogelijk.
  • vijf nieuwe lakkleuren en nieuwe lichtmetalen velgen toegevoegd.
  • Nieuw ontwerp voor de achterkant.

www.mercedes-benz.be/vans

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer