McLouis in alle maten

2 minuten leestijd
De Italiaanse fabrikant behoudt het gamma met de 300- en 800-reeksen. Het verschil zit in het interieur (licht of donker) en de striping op de buitenkant. Nieuw zijn de instapreeks Serie 200 en Menfys als basic buscamper.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Serie 200 

Verkrijgbaar als halfintegraal (Mc4) en alkoof (Glamys), bedoeld om nieuwe klanten te inspireren met een typisch McLouis-product onder de 50.000 euro. Vijf alkoven en vijf halfintegralen krijgen standaard een Fiat Ducato 120 pk onder de motorkap.  

In de halfintegralen zitten een makkelijk verschuifbare tafel, een omhoog te tillen alkoofbed en een elektrisch paviljoenbed. Het bruine en beige ecoleder zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De keuken heeft twee ruim uit elkaar geplaatste gaspitten en een 140 l grote koelkast met dubbele deur en vriesvak (15 l). De centrale bedden zijn 150 cm breed en in de hoogte verstelbaar. Verder zijn er USB-aansluitingen, een panoramisch dakluik, dubbele ramen, een XL deur met muggenhor, een geïntegreerde instap en garages (tot 300 kg te beladen).  

Glamys alkoof  

Vier alkoven zijn net geen zeven meter lang, verkrijgbaar met dubbel dwarsbed, twinbed, stapelbed of dwarsbed. De Glamys 223 (741 cm) is terug van weggeweest, met achteraan een stapelbed over de volledige breedte, met aansluitend een zithoek voor twee personen. De Glamys 220 heeft acht slaapplaatsen: vier in het dubbele dwarsbed achteraan, twee in de treinzit en twee in het alkoofbed. 

Mc4 halfintegralen 

Verkrijgbaar in drie buitenlengtes. De Mc4 231 (599 cm) heeft de allures van een buscamper, met achteraan een dwarsbed. Net geen zeven meter lang is de Mc4 237 met XL face à face-zithoek, en badkamer en dressing over de volledige breedte. De Mc4 239 heeft een twinbed. Ruimer zijn de Mc4 273 (745 cm) met twinbed en de Mc4 281 (745 cm) met vrijstaand bed, telkens met aparte badkamer. De zithoek is wel anders: maxisalon bij twinbed, face à face-zithoek bij vrijstaand bed.  

Buscampers 

De Menfys S-Line behoort nu tot de middenklasse met de Prestige als luxe-uitvoering. De nieuwe Menfys is een sobere instapserie, verkrijgbaar in twee lengtes en drie indelingen: Menfys 3 (599 cm, dwarsbed), Menfys 3 Maxi (599 cm, dubbel dwarsbed), Menfys 4 (636 cm, twinbed).  

In de twee andere reeksen is de Menfys 4 Maxi nieuw, met achteraan een elektrisch verstelbaar hefbed van 180/190 bij 160 cm. In de hoogste positie is er nog 130 cm laadhoogte.  

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer