Met de camper naar de sauna

2 minuten leestijd
In Roeselare pakt privésauna Merveilleux uit met een concept dat uniek is in Europa: een camper drive-in bij de wellness. Je kan er overnachten in je eigen camper of in die van de zaakvoerders.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Privésauna Merveilleux in Roeselare zet in op beleving in hun wellness. Eerder kon je er al kiezen uit de sfeerwellnessen ‘Zwitserland’ en ‘Oostenrijk’ waarbij je volledig in thema gebruik maakt van de sauna’s, jacuzzi’s en swimspa’s in het complex. Denk aan bergen, sparren en romantiek. Sinds kort is er een heel bijzondere derde optie, Tirol. En die kan je beleven vanuit je camper!

Op een sneeuwtapijt

“Het idee kwam er tijdens de lockdown”, zegt zaakvoerster Katia Seys die ook schoonheidsspecialiste is. “We kochten een Challenger-camper om korte trips te maken. Na de verplichte sluiting bleef die camper naar ons gevoel te lang werkloos stil staan. We hadden nog een stukje grond liggen naast de deur en pimpten dat helemaal in het ons zo vertrouwde thema. Rondom zie je alleen maar bergen, sneeuw en sparren. Er ligt een sneeuwtapijt en je hebt er een prachtig uitzicht op Hallstatt, het meest romantische bergdorp van Tirol. Er staat ook een echte skilift en uiteraard kan je in dit mooie decor gebruik maken van de jacuzzi, sauna en infraroodsauna.”

Overnachting met ontbijt

Klanten hebben een dubbele optie. Ofwel kan je de camper van de zaakvoerders huren voor 2 uur, 3 uur of met overnachting met ontbijt compleet met de wellnesservaring. Ofwel kom je met je eigen mobilhome voor 2 uur, 3 uur of overnachting met ontbijt genieten van de wellnesservaring. Er is plaats voor één camper waardoor de privacy altijd gegarandeerd is. Merveilleux beschikt ook over een eigen bistro.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer