Met dit bijzonder busje kar je in (hippie)stijl door Nederland

2 minuten leestijd
Een ritje met een T2 staat op vele verlanglijstjes. Dankzij het Nederlandse verhuurbedrijf Bijzondere Busjes kan je ook gaan kamperen met het iconische hippiebusje van Volkswagen.
actua
  • Kamperen

Zin in een vintage toertje door Nederland? Naast een contingent aan Kevers, Fiats en Mini’s verhuurt Bijzondere Busjes drie oldtimerkampeerbusjes. De T2’s luisteren naar de namen Oscar, Fred en Cato en zijn volledig en met veel liefde ingericht. Geen detail ontbreekt - van een percolator om onderweg koffie te zetten, over sfeervolle lampjes, tot gezelschapsspelletjes en een badmintonset. Voor een extra bedrag huur je een klassieke polaroid, kwestie van foto’s te maken die bij je voertuig passen. Afhankelijk van het busje kunnen er twee tot vier personen slapen.

Een roadtrip door Europa kan niet, hoe aanlokkelijk dat ook klinkt. De busjes moeten binnen Nederland blijven. Maar daar is meer dan voldoende te zien. Bijzondere Busjes opereert vanuit Westervoort, vlakbij Arnhem. De ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Richting Veluwe, Achterhoek of Betuwe? Je bepaalt het zelf. Desgewenst raden de uitbaters een fijne route aan, via verkeersluwe landwegen langs charmante dorpjes, picknickplaatsen en originele campings - zoals deze - of natuurkampeerterreinen. Nog even stoppen om een boeketje bloemen te plukken en gas geven maar. Wedden dat zelfs de grootste kniesoor hiervan opfleurt?

Genieten op het tempo van een oldtimer kan vanaf €200 voor één dag of €105/dag voor trips langer dan een week. In die prijs zit de verzekering en 150 kilometer per dag inbegrepen. Wie meer wil rijden, betaalt een toeslag. Meer info: https://bijzonderebusjes.nl/

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer