Met oog voor aerodynamica

1 minuut leestijd
Je best verkochte caravan nog beter maken? De Sloveense fabrikant Adria speelt het klaar.
actua
  • Kamperen met de caravan

Blikvanger zijn de nieuwe smalle led-achterlichten. Die zijn speciaal voor de Adora ontwikkeld. Aan de voorkant springen de twee ‘vleugeltjes’ of windverdelers in het oog. Die zijn er niet zomaar: ze maken de caravan tot een van de meest aerodynamische op de markt. Het venster vooraan is rechter van vorm en daardoor groter geworden. Kenmerkend voor de Adora is het aansluitende grote panoramische dakvenster. De praktische disselkast opent zowat over de volledige breedte. Opvallend is ook de brede woonceldeur. 

De nieuwe bovenkasten kennen we vanuit de topper Astella, ze bieden meer plaats. Het interieur voelt nog huiselijker aan dankzij extra indirect en dimbaar licht boven de gordijnrails. Dat kan je trouwens op alle verlichting toepassen. Leuk is ook het geluidssysteem met verborgen speakers.  

Alle Adora’s krijgen standaard de zwaarst mogelijke as. Gewichtsverhoging is niet meer nodig. Veel van de techniek aan boord kan je aansturen met Adria’s MACH-systeem, te bedienen via smartphone. Verder noteren we een polyester hagelbestendig dak, Al-Ko chassis met AKS en schokdempers, reservewiel, USB-aansluitingen, hordeur en ringverwarming.  

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer