Niesmann+Bischoff breidt de iSmove uit

2 minuten leestijd
Vorig jaar kwam Niesmann+Bischoff met een leuke verrassing: een integraal in de 3,5 ton klasse. Dit huzarenstukje werd de iSmove gedoopt en was een instant succes. De premiumfabrikant van ‘zware’ voertuigen won er meteen twee belangrijke prijzen mee: de Red Dot Design Award 2021 en de Europese Innovatieprijs.
actua
  • Kamperen met de motorhome
  • Kamperen

Na de lancering van de 6.9 E met twinbed is nu de iSmove 7.3 F met centraal bed aan de beurt. Deze indeling is 30 cm langer. Bijzonder is het vrijstaand bed van 200 cm zonder afgeronde hoeken aan het uiteinde van het bed. Hier dus geen uithangende voeten. Onder het bed is plaats voor vier grote opbergladen met centrale vergrendeling. Een kleerkast met indirecte verlichting, een spiegel en lang dressoir maken de slaapkamer compleet.

Extra ruimte vind je ook in de vloer. Ideaal voor het opbergen van schoenen of andere spullen. Zelfs gezinnen met maximaal vijf personen kunnen in de iSmove 7.3 F reizen door een optionele klapstoel die in de bank achter de passagier is bevestigd. Deze vijfde veiligheidsgordel - zoals in de Arto-modellen - omvat vanaf modeljaar 2022 een Isofix-bevestiging.

In de Arto- of Flair-modelreeksen zien we geen revolutionaire veranderingen. Na het succes bij de iSmove zijn ze voortaan ook te bestellen in de Eifel Grey buitenlak. Nieuw is het Fiat Driving Comfort Pack met een digitale cockpit, een lederen stuurwiel en versnellingspook met radiobediening, een draadloze telefoonoplader en een hoofdschakelaar voor de woonbatterij.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer