Nieuw, nieuwer, nieuwst

2 minuten leestijd

Giottline, het Italiaanse merk van de Rapido Group, lanceert met de Toscan een nieuwe reeks halfin-tegralen.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Ze zijn verkrijgbaar op Peugeot, Citroën en Fiat en in drie indelingen: de 69 GC (699 cm) en de 74GC (742 cm), allebei met een twinbed en de 74NF (742 cm) met vrijstaand bed. De hele reeks krijgt de nieuwe monocoque cabineovergang met geïntegreerd dakvenster in dubbel glas. Het nieuwe interieur valt op met deuren zonder handgrepen, een modernere inrichting, een nieuw werkblad in de keuken, indirecte verlichting in de zithoek en slaapkamer en een XL-entreedeur.

Bij de buscampers is de 60FT met een nieuwe indeling het enige model op Ford Transit. De drie andere indelingen blijven trouw aan Citroën, Fiat of Peugeot. De indeling van de Giottivan 60FT is klassiek: de compacte zithoek vind je achter de bestuurdersstoel, tegenover de keuken. Een compressor-koelkast met een inhoud van 90 liter is geïntegreerd in de voorkant van de keuken, er is een tweepits gasfornuis met spoelbak en een afdekplaat.

Het interieur is eenvoudig vormgegeven in wit, antraciet en licht hout. Achter de zithoek ligt de kleine badkamer met een wand die voor het toilet kan worden geschoven om te douchen. Achterin ligt het dwarsbed met afmetingen van 190 bij 140 cm. Voor comfort zorgt een matras van twaalf centimeter dik. Boven het voeteneinde van de voorste slaapplaats vind je een grotere kast. Rondom het bed bieden bovenkasten extra opbergruimte.

De nieuwe Giottivan-camper heeft ook een kleine achtergarage met een hoogte van 67,5 centimeter. Hier kunnen kampeerspullen of andere grote voorwerpen worden opgeborgen.

www.giottiline.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer