Hygge, op z’n Scandinavisch

1 minuut leestijd

Blikvanger bij Hobby in 2024 is de Maxi Van 680 ET, een unieke buscamper op Volkswagen Crafter 177 pk met een standaard 8-traps automaat.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Met een lengte van 680 cm en een binnenhoogte van 205 cm is dit een zeer ruime kampeervriend. De hygge-stijl zorgt voor een gezellig interieur met elegante en strakke lijnen in de Scandinavische stijltrend. Ontworpen voor gebruik in alle seizoenen, met nadruk op isolatie met Cellufoam op basis van gerecyclede vezels - een must voor Scandinavische oorsprong - heeft hij ook een krachtige Truma C6-verwarming aan boord.

De VW Crafter is uitgerust met tal van rijhulpsystemen, waaronder automatische afstandsregeling, rijbaanassistentie, frontale botsingswaarschuwing en grootlichtassistent. De multimedia- en verbindingsinterface ‘Composition Colour’ van Volkswagen, met TFT-scherm en Car-Net App-Connect voor smartphone-connectiviteit ontbreekt evenmin.

Daarnaast blijft Hobby met de Vantana-reeks ook meer traditionele en betaalbare buscampers bouwen in twee afwerkingsniveaus op basis van de Citroën Jumper of Fiat Ducato.

Volgens het concept van ‘ready-to-go’ worden de OnTour Edition-modellen standaard geleverd met een compleet pakket, waaronder 16-inch velgen, achteruitrijcamera, GPS-navigatie, elektrische instaptrede, muggendeur, Remis-cabineverduistering, luifel, TV + satellietantenne en een uitschuifbare gasflessenhouder (2 x 11 kg). Naast de upgrade naar de Fiat Ducato worden de De Luxe-modellen voornamelijk gekenmerkt door hun standaard panoramisch dakvenster, verfijnde interieurambiance en verlichting.

 

www.hobby-caravan.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer