Op bivak in Brabant

1 minuut leestijd

Er zijn almaar meer bivakzones in ons land, plekken waar je middenin de natuur legaal kan kamperen. Omdat er meer zijn, kan je ze handig bij elkaar puzzelen tot een trektocht. Zo wandel je van bivakzone naar bivakzone.

actua
  • Kamperen met de tent

In deze trekking stap je via GR-paden van bivakzone Troostembergbos bij Sint-Joris-Winge naar bivakzone Het Spoor: een stevige hike van 33 kilometer, dwars door het zuiden van de provincie. De eerste dag stap je langs Boutersem en Bierbeek en door het mooie Meerdaalwoud.

Op de tweede dag volg je voorbij Sint-Joris-Weert de Dijlevallei. Bij Korbeek-Dijle kun je kiezen om je tocht per kano verder te zetten via The Shelter. Na anderhalf uur kom je aan bij het Arenbergkasteel in Heverlee. Nog even verder wandelen tot Leuven en je dagtocht van 17 kilometer zit erop!

bivakzone.be/bivaktochten en theshelter.be

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer