Op safari op "de mooiste camping van de Kempen"

1 minuut leestijd
“De mooiste camping van de Kempen uitbouwen”, is steevast het antwoord van Mark en Mariska van Ringelenstijn als je hen vraagt naar hun plannen. Camping Siësta ligt midden de bossen van Wechelderzande (Lille) in de Kempen. Dit seizoen openden ze er een nieuw kampeerveld.
actua
  • Kamperen

Het nieuwe kampeerveld richt zich enkel tot kortverblijvers, vakantiegangers dus. Je kan er terecht met de camper en er zijn ruime kampeerplaatsen voor een tent en caravan en luxeplaatsen met privé-sanitair. Eyecatcher zijn de vier safaritenten geschikt voor vier personen en van alle comfort voorzien. Tijdens je verblijf ga je met de Siësta ranger op verkenning in de omgeving. Net als een echte safari.

Subtropisch zwembad Het Netepark is vlakbij, net als heel wat wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Ook geocachers komen in de omgeving uitgebreid aan hun trekken. In het bos biedt Camping Siësta ook ArcheryTag en NerfTag voor met de kinderen aan. Plezier gegarandeerd!

Tapasbar La Cantina straalt gezelligheid uit, net als de rest van de camping die baadt in een zuiderse aangename sfeer. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals The Hunting of een zomerfuif. Er is een mogelijkheid om luxe-ontbijtmanden te bestellen.

Meer info op de website van Camping Siësta.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer