Op z’n Engels

1 minuut leestijd

Engelse caravans zijn hip. Wandel maar eens over een van onze campings en je spot heel wat Engelse caravans met een Belgische nummerplaat. Sprite is er zo eentje van. Hun typische neus met de kenmerkende drie vensters, de huiselijke interieurs én de zithoek bestaande uit twee langsbanken vormen de succesformule.

actua
  • Kamperen met de caravan

In de uitgebreide Cruzer-reeks maakt de Cruzer 550 SR zijn opwachting. Hij heeft een opbouwlengte van 583 cm en een riante buitenbreedte van 244 cm. Hij rust op een enkele as. In de neus van de caravan heeft hij een ruime zithoek die typisch is voor Engelse caravans: het zijn in feite twee lange zitbanken met een tafel ertussen. Centraal heeft hij een ruime keuken en ertegenover de woonceldeur en de ruime 133 liter slimline-koelkast. Achteraan kunnen twee personen riant slapen in een vrijstaand bed van 200 bij 140 cm. Het bed is zo geplaatst dat je met je hoofd tegen een zijwand aanligt. Tegen de achterwand bevindt zich de badkamer met volwaardige douchecabine.  

Standaard is de Cruzer al luxueus uitgerust. Onder meer de typische combinatie van een oven/microgolf met daarboven vier gaspitten ontbreekt niet. Een Truma-combi staat in voor de verwarming en warm water. Ook handig is de radio met bluetoothfunctie en het Swift Command System waarmee je de caravan kan bedienen.  

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer