Pilote Atlas A603 G: camper voor avonturiers

1 minuut leestijd
In 2022 viert de Franse camperbouwer Pilote zijn 60e verjaardag met de jubileumserie Atlas. De eerste telg, de A 603 G, mikt nadrukkelijk op avonturiers die graag van de gebaande paden gaan.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Naar eigen zeggen staat Pilote al zestig jaar lang voor innovatie en reislust. Met de Atlas A 603 G keert de fabrikant terug naar de wortels.

Pilote kiest daarbij voor een chassis van Ford Transit Trail. Die moet de vrijheidsdrang aanwakkeren. De mechanische sperdifferentieel zorgt namelijk voor grip op wegen waaraan zelfs Sven Nys zich niet zou wagen. Een combinatie van een dieselkachel en zonnepanelen stelt camperaars in staat om lange tijd off grid te gaan. Zelfs een roadtrip door West-Vlaanderen ligt dan niet langer buiten de mogelijkheden. Grapje!

Dat stoere voorkomen koppelt Pilote als vanouds aan een stijlvol modern interieur, waarover voor de rest nog niet al te veel geweten is. Wel zouden een lengte van zes meter en een hoogte van 2,65 meter voldoende ruimte garanderen. De Pilote Atlas A 603 G is vanaf de lente 2023 te koop.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer