Pilote pakt uit met sportieve buscamper

2 minuten leestijd
Na het succes van de 696D en 626D, voertuigen zonder vast bed waarbij de nadruk ligt op leefruim-te en een XXL lounge, lanceert de Franse fabrikant dit jaar de 696U.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Deze halfintegraal pakt uit met een u-vormig salon achteraan. Dit prachtige XXL-salon biedt plaats aan minstens zeven personen. Maar het is ook ideaal om een siësta te houden, lang uitgestrekt een boek te lezen of ’s avonds gezellig Netflix te kijken.

Naast de grote leefruimte zijn de voordelen van dit nieuwe model talrijk: veel bewegingsvrijheid, brede ramen rondom en een groot elektrisch verstelbaar paviljoenbed van 160 bij 200 cm. De gescheiden badkamer bevindt zich vooraan, achter de cabinestoelen, en kan je omvormen tot één grote badweelde, inclusief dressing.

Met de V633M lanceert Pilote een uit de kluiten gewassen sportieve buscamper: 636 cm lang en door het verhoogde dak 180 cm hoog. Hij heeft achteraan een elektrisch verstelbaar paviljoenbed dat tot tegen het plafond kan scharnieren. Onderin ontstaat een gigantische ruimte om fietsen of andere sportieve accessoires in te vervoeren. Goed gevonden is de plank om extra matrasstukken op te leggen en zo een breder slaapoppervlak te creëren. Bijzonder: in de slaapkamer links en rechts zijn smalle vensters. De 90 l compressorkoelkast bevindt zich op armhoogte. Een uittrekbaar werkplankje in de keuken zorgt voor meer flexibiliteit. Het interieur is zeer modern opgevat in licht- en donkergrijze kleurschakeringen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer