PowerXtreme accu’s: energie en comfort onderweg voor camper en caravan!

3 minuten leestijd
De lithium (LiFePO4) PowerXtreme boordaccu’s voor campers zijn verkrijgbaar in 3 modellen: de X75 (75Ah), X125 (125Ah) en X210 (210Ah). Het zijn krachtpakketten vol energie, waarmee het ook mogelijk is een tijd* zonder walstroom (stroompaal) te kunnen kamperen
actua

Geschikt voor campers en buscampers

De PowerXtreme X210 wordt standaard geleverd met verwarming, zodat je een energiepakket hebt waarmee je ook in de winter kunt kamperen. De X210 kan worden opgeladen tot min 30 graden. De PowerXtreme X210 is zo ontworpen dat hij onder de stoel van een camper past en weegt slechts 19,1 kilogram. Een trend is dat ook meer caravanbezitters vrijheid wensen en zelfvoorzienend willen zijn. De accumodellen X125 en X210 kunnen dan ook in een caravan worden ingebouwd.

Met de juiste configuratie van PowerXtreme boordaccu, bijpassende omvormer, acculader (voor het laden van de accu bij aanwezigheid van 230V, eventueel een booster voor het bijladen van de accu tijdens het rijden en een omschakelbox ervaar je het gevoel van comfort tijdens elke camperreis!

Iedere camperaar heeft andere wensen, ga voor goed advies in jouw situatie naar de dichtstbijzijnde PowerXtreme dealer om de mogelijkheden te bespreken. De erkende PowerXtreme dealer kan aan de hand van jouw wensen de juiste configuratie bepalen en deze ook goed en veilig installeren.

PowerXtreme accu’s 12V voor caravan en mover:

Speciaal voor caravans met een mover heeft PowerXtreme de modellen X10, X20 en X30 ontwikkeld. Deze compacte, krachtige en lichte accu’s zijn perfect om de mover zijn werk te laten doen. Het voordeel van de X20 en X30 is dat deze accu's een interne lader hebben. Dit maakt het mogelijk om de accu eenvoudig met een kabel (230V) op te laden. Geen gesleep meer met zware lood- of gelaccu’s. De gewichtsbesparing van een X20/X30 t.o.v. een lood- of gelaccu kan snel oplopen tot zo’n 20 kilo! 

De PowerXtreme X30 accu’s zijn al door diverse grote fabrikanten en instanties als beste Lithium accu voor rangeersystemen (movers) getest! Producent van de PowerXtreme accu’s, EmergoPlus, is dan ook Premium Leverancier voor bekende fabrikanten zoals Fendt Caravan en AL-KO.

PowerXtreme boordaccu’s 24V:

Veel “wagenbouwers” installeren een 24V systeem in het voertuig.  Ook voor deze installaties heeft PowerXtreme een assortiment LiFePO4 accu’s ontwikkeld. Compacte accu’s vanaf 40Ah tot 105Ah

Alle accu's zijn uitgerust met een BMS (Battery Management System) die de accu beschermt tegen overstroom, kortsluiting, over- en onderspanning, te koude en te hoge temperaturen.

PowerXtreme, “Made in the Netherlands”

De PowerXtreme accu’s worden ontwikkeld en geproduceerd door EmergoPlus BV in Terneuzen (Nederland)

EmergoPlus heeft het hoofdkantoor in Nederland. Een tweede vestiging met verkoopkantoor en magazijn is geopend in Duitsland.

Geïnteresseerd in een PowerXtreme accu?  Verdeeld in België vindt u een behoorlijk aantal PowerXtreme dealers, die ook de installatie kunnen verzorgen. Voor de dichtstbijzijnde dealer:  www.emergoplus.com/vind-uw-dealer/     | www.emergoplus.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer