PowerXtreme lanceert nieuw type boordaccu voor campers en boten

1 minuut leestijd
PowerXtreme lanceert een nieuw type LiFePO4 boordaccu voor campers en boten: de PowerXtreme X210, een lithium accu van 210Ah.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Bijzonder aan dit nieuwste model accu is het moderne design. De accu is zo laag van bouwvorm en zo compact dat deze te monteren is onder de zitting van uw camper. Bovendien kan de PowerXtreme X210 op diverse zijden gemonteerd worden.

Vanwege de hoge energie-dichtheid is de accu superlicht, hij weegt slechts 18,4 kg! De X210 is zeer krachtig en levert 250A continue stroom en 500A piekstroom. Bovendien kan u eenvoudig meerdere PowerXtreme X210’s parallel met elkaar verbinden.

Zoals alle andere types accu van PowerXtreme is ook dit nieuwe model voorzien van een bluetooth functie en kunt u de accu met een App op uw smartphone bedienen. Als extra is deze X210 voorzien van een communicatiepoort, geschikt voor CANBUS.

De PowerXtreme X210 zal leverbaar zijn vanaf eind januari 2022.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer