Silver past in een standaard garagebox

1 minuut leestijd
Een caravan met hefdak dat is ingevouwen, past perfect in een standaard garagebox. Daarom kiezen veel kampeerders voor zo’n model.
actua
  • Kamperen met de caravan
  • Kamperen

Voor zo’n type caravan kan je al jaren terecht bij Silver, een product uit de Franse Trigano-stal. Met het ingevouwen dak blijven ze netjes onder de 200 cm hoogte. Met het dak omhoog geklapt heb je 235 cm stahoogte.

Naast de bestaande Evasion vult de Trend het aanbod aan in vier indelingen. Twee ervan hebben een dwarsbed van 140 bij 190 cm. De Trend 380 vult dit aan met een treinzit, de Trend 420 met een eindkeuken en een centrale treinzit. De kleinste Trend, de 350, heeft een zithoek die je kan ombouwen tot een dwarsbed van 180 bij 200 cm.

De grootste van de vier, de Trend 442 combineert een treinzit met een twinbed van 75 bij 190/200 cm. Je kan ze omvormen tot één groot ligvlak van 190 bij 200 cm. De MTM van de Trend ligt tussen de 1.000 en 1.200 kg, de buitenlengtes tussen de 410 en 488 cm.

Optioneel is ook het populaire ‘Pack Douche’ verkrijgbaar. Dit omvat een boiler van 5 L, doucheaccessoires, gordijn, een verswatertank van 40 L en een vuilwatertank van 30 L.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer