Stylevan en de nieuwe buscamper

1 minuut leestijd
Stylevan is een sterke speler op de buscampermarkt. Enkele jaren geleden werd de fabrikant over-genomen door de Rapido Group. Dit jonge merk is vooral bekend van modellen op een Volkswagen Transporter. Nu komen ze met een nieuw model op de populaire Ford Transit Custom. Maak kennis met Belize.
actua
  • Kamperen met de motorhome

De Ford Transit Custom dankt dat succes niet enkel aan zijn looks. Ook het rijcomfort en het uitrustingsniveau spelen een rol. De Belize is met een buitenlengte van 534 cm bijzonder compact. Slapen kan zowel in de pop-updaktent als in de omgebouwde zithoek. Daarvoor gebruik je een oplegmatras en de cabinestoelen.

Deze buscamper is met vier gehomologeerde zitplaatsen de ideale mix tussen dagelijks vervoer en een reisgezel. Bovendien beschikt hij standaard over twee schuifdeuren. Je geniet ook van een volwaardige zithoek voor vier personen, stijlvol meubilair, een keukenblok met twee gaspitten, een 51 l compressorkoelkast met vriesvak, slaapplaatsen met Froli-matrassen, een Truma-boiler, Webasto-verwarming en een grote autonomie met een verswatertank van 50 l en een vuilwatertank van 57 l.

Ook op sanitair vlak geniet je heel wat comfort, met een volwaardige badkamer met toilet en douchemogelijkheden. Het L-vormige salon creëert extra bewegingsvrijheid.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer