Noord-Limburgse vakantiebeurs op 20 en 21 januari

De eenentwintigste editie van deze charmant gezellige vakantiebeurs kan je weer bezoeken op zaterdag 20 en zondag 21 januari.

4

De deuren gaan open op zaterdag van 13.30 uur tot 18.00 uur terwijl je op zondag deze regionale vakantiebeurs kan bezoeken tussen 10.00 uur en 17.30 uur. De verscheidenheid aan exposanten blijft zoals we het gewend waren van de vorige edities. Je zal er zeker weer informatie kunnen opdoen over campings, B&B’s, hotels, vakantieregio’s en dit uit binnen- en buitenland.

Misschien ben je eerder geïnteresseerd in de aanbiedingen van reisbureaus? Ook hiervan vind je er enkele tussen de standen. ‘Bij Landgenoten’ kan je terecht voor een vakantiebestemming waarbij je logeert bij Belgen. Op hun stand kan je dit jaar enkele mooie verblijven winnen. Dus langs gaan en meedoen is zeker de boodschap.

Op onze website www.noordlimburgsevakantiebeurs.be kun je alvast zien welke standhouders je interesse opwekken en tijdens de beurs kan je ze persoonlijk ontmoeten om je vakantie te regelen. En het zal je misschien verbazen maar er staan op de NLV-beurs echt wel vakantieaanbieders uit de meeste landen van Europa zoals Portugal, Hongarije, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, enz .

Misschien verbaast het je ook maar je kan er ook terecht om een camper te kopen of te huren. Pasar nationaal zal er natuurlijk ook aanwezig zijn evenals de plaatselijke afdeling Hamont-Achel welke er haar jaarprogramma voorstelt. Voor een hapje en een drankje kan je terecht in de gezellige cafetaria waar het lekkere abdijbier van de Achelse Kluis geschonken wordt evenals een Belgische wijn uit Dison maar gemaakt door de Achelse wijnbouwer Vinadis.

Op zondag kan je op zijn stand meerdere van zijn uitstekende wijnen proeven. Tijdens de beurs neem je automatisch deel aan een tombola waarbij je ook nog kans maakt om een gratis vakantieverblijf te winnen of misschien wel een lekker of nuttig streekproduct. De entree bedraagt 3 Euro en 2 Euro voor Pasarleden. The place to be op 20 en 21 januari 2024 is De Posthoorn, Groenstraat 6 in Hamont-Achel.

Meer info op www.noordlimburgsevakantiebeurs.be.

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!