Vergeet de Sonic, hier is de Supersonic

1 minuut leestijd
De Sloveense camper- en caravanfabrikant werkt aan een nieuw topmodel op basis van de Mercedes Sprinter. Die zal de naam Supersonic dragen.
actua
  • Kamperen

Jarenlang maakte Adria zijn Sonic, het topmodel van het merk uit Slovenië, op basis van de Fiat Ducato. Nu schakelt Adria over op een alternatief, Mercedes Sprinter. Daar hoort een nieuwe naam bij: Supersonic. Dat maakte Adria bekend in een flitsende video op de eigen website. Verder is er weinig bekend over het nieuwe model, behalve dat het er modern, stijlvol en luxueus uitziet.

Adria heeft het over een “elegant, verfijnd en tijdloos” ontwerp, ontwikkeld om elke dag te presteren. Het spreekt ook over “slim, comfortabel leven” en “een ongeëvenaarde en compromisloze rij- en leefervaring”. Lees: wellicht niet voor mensen met een strak budget. De definitieve lancering volgt binnenkort. Wie als eerste op de hoogte wil zijn, kan zijn e-mailadres achterlaten op de website van Adria.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer