Wakker worden with a view

2 minuten leestijd
Het gebeurt niet zo vaak, maar we mogen nog eens een nieuw caravanmerk verwelkomen. De naam: Beachy. Hoewel het een volledig nieuw concept is qua design, komt de caravan wel uit een ervaren stal, met name Hobby. Het leuke aan de nieuwe telg? Hij wijkt in vele opzichten af van de ‘standaard’ caravan.
actua
  • Kamperen met de caravan
  • Kamperen

‘Vergeet alles wat je tot nu toe over kamperen wist’, geeft ook Holger Schulz, de bedenker van de nieuwe Beachy, mee als advies. Het team dat de caravan ontwikkelde, kreeg een heel duidelijke missie: de caravan moest eenvoudig zijn, zonder al te veel franjes, met een helder en natuurlijk interieurdesign, en last but not least moest de Beachy – zoals de naam doet vermoeden – een echt strandgevoel oproepen.

Het interieur is eenvoudig en uniek. De traditionele bovenkasten zijn vervangen door met stof beklede manden en elastische banden. De gezellige zithoek is voorzien van zandkleurige kussens met een natuurlijke linnenlook. Met een paar eenvoudige handelingen bouw je hem zo om tot een comfortabele slaapplaats. Koken kan in de compacte keuken en een inloopkast kan optioneel met een Porta Potti-toilet worden uitgerust.

De Beachy is verkrijgbaar in drie lengtes waarbij de indelingen praktisch identiek zijn, maar de zithoek telkens groter wordt. Licht zijn ze ook: de kleinste Beachy weegt minder dan 1.000 kg! Als uitsmijter is er nog de grote deur in de achterwand. Het idee komt uit de buscampers waar je ook de achterdeuren kan openzwaaien en vanuit je bed van het uitzicht genieten. Bij de Beachy is dat uiteraard met zicht op zee.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer