Hoe hou ik m’n hond warm en veilig?

Maak je tijdens de wintermaanden graag lange wandelingen met de hond? Zo kan je zorgeloos op pad.

1

Daar is ie!

Gaat jouw hond graag op ontdekking? Dan is een GPS-tracker geen overbodige luxe. Hou zeker tijdens de donkere wintermaanden je huisdier goed in de gaten. Met de Dog 4 GPS-tracker van Tractive volg je de bewegingen van je hond makkelijk op je smartphone. Met het premiumabonnement hebben meer familieleden toegang tot de tracker, heb je wereldwijd bereik en kan je de gegevens exporteren.

Tractive Dog 4 GPS-tracker voor honden - €49,99 – Tractive

tractive.com

Goed gezien

Wie opvalt in het verkeer, is veilig. Daarom draag je ’s avonds best fluo accessoires als je wandelt. Vergeet daarbij zeker je hond niet. De Beeztees Safety Gear Bandana is een reflecterend sjaaltje dat de zichtbaarheid van je huisdier aanzienlijk verhoogt. En best van al? Dit sjaaltje maakt je hond extra schattig! De bandana is verkrijgbaar in drie maten.

Beeztees Safety Gear Bandana – vanaf 7,95 euro – Medpets

bit.ly/BeezteesBandana

Lekker warm

Honden kunnen met hun vacht vaak beter tegen de koude dan mensen, maar pups, oude honden en kleine rassen zijn niet altijd even goed beschermd. Een hondenjasje biedt in die gevallen een oplossing. Deze Rukka Pets Warmup 2.0 Coat zorgt ervoor dat je viervoeter nooit koud lijdt, zowel tijdens als na jullie wandeling.

Rukka pets Warmup 2.0 winterjas voor honden – vanaf 64,90 euro – Rukka Pets

bit.ly/WarmRukkaPets

En die pootjes?

Als het echt koud is, moet je niet enkel het lichaam van je hond warmhouden, ook die poten krijgen het soms zwaar te verduren. Met de waterdichte Flex Shell Dog Boots van Spark Paws bescherm je de poten van jouw hond optimaal tegen vriesweer en ruig terrein. Kan je hond geen botjes verdragen? Ook de potenwax van Ecopets houdt de voetjes van je viervoeter in topconditie.

 Flex Shell Water-resistant Dog Boots – €41,95

www.sparkpaws.eu

Ecopets Potenwax - €4,25 – Medpets

bit.ly/warmepootjes

Water onderweg

Zelfs als het buiten vriest, heeft je hond vers water nodig op een wandeling. Daarom neem je best water mee van thuis in een geïsoleerde drinkfles. Zo hoeft je hond geen ijskoud water te drinken. In de Quencher Packable Dog Bowl kan je het water gieten, zodat je hond makkelijk kan drinken. De Quencher vervoeren is eenvoudig: je vouwt de kom gewoon op en steekt hem in je zak.

Quencher Packable Dog Bowl – vanaf 26,90 euro – Ruffwear

ruffwear.eu

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!