REISWIJZER. Val d’Arly

3 minuten leestijd

Genoten van de reportage over Val d’Arly in het decembernummer van Pasar Wandelen? In de noordelijke Franse Alpen vind je een gevarieerd berglandschap met charmante dorpjes en skistations met een internationale renommee. Iedereen die van sneeuw houdt, kan er zijn hart ophalen dankzij grote aaneengesloten skigebieden, kilometers langlauf- en wandelpaden.  

praktisch
  • Wandelen
  • Uitstappen en vakanties

Erheen 

  • Trein: Er rijden hogesnelheidstreinen naar Aime-La-Plagne, Albertville, Bourg-Saint-Maurice, Chambéry en Moûtiers. In de winter zijn er rechtstreekse verbindingen vanuit Brussel. Van het station kan je een pendelbus of taxi naar je bestemming nemen. 
  • Auto: Vanuit Brussel moet je rekenen op een 900 kilometer om de Franse Alpen te bereiken. Vergeet je sneeuwkettingen niet. 

Transport ter plaatse 

  • Openbaar vervoer: Zowel in Val d’Arly als La Plagne rijden gratis shuttlebussen tussen de dorpen en de pistes. 

Meer info 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer