REISWIJZER. De Dutch Mountain Trail: winterstappen in Nederlands-Limburg

3 minuten leestijd

De Dutch Mountain Trail is een trektocht van 101 kilometer door Zuid-Limburg in Nederland en hij steekt af en toe de grens over met Duitsland en België. Tijdens de tocht is een berggevoel nooit ver weg in het heuvelland tussen de Eifel en de Ardennen. Je leest er alles over in Pasar Wandelen van december 2023.

Tekst: Frederic Eelbode, Foto’s: Thomas De Boever

 

praktisch
  • Wandelen
  • Uitstappen en vakanties

ERHEEN

Trein
De trail start aan het station van Eygelshoven bij Kerkrade. Vanuit Brussel kan je met de Thalys of de ICE naar Aken sporen om daar over te stappen op de lokale trein naar Landgraaf en vandaar naar Eygelshoven. Het eindpunt is Maastricht, daar kan je een rechtstreekse trein naar Luik nemen.

Auto
Brussel ligt op anderhalf uur rijden van Eygelshoven. Vanuit eindpunt Maastricht kan je een rechtstreekse stoptrein terug naar Eygelshoven nemen, die doet er 40 minuten over.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer