West-Vlaanderen verwelkomt de camperaar!

1 minuut leestijd
De Leiestreek inspireert graag en combineert zijn veertien kampeerautoplaatsen in de streek met praktische informatie en tips in de buurt. Gaande van fiets- en wandelroutes tot musea en lekkere adressen.
actua
  • Kamperen met de motorhome
  • Wie houdt van de stad, kan nergens zo dicht bij een stadscentrum kamperen als bij de Broeltorens in Kortrijk. Op een boogscheut vind je de verlaagde Leieboorden en allerlei creatieve hotspots.
  • Wie kiest voor rust en natuur, vindt zijn gading bij ’t Meikensbos in Dentergem, met directe toegang tot het bos, het wandelnetwerk Poelberg-Meikensbossen en het fietsnetwerk Leiestreek.
  • Wie houdt van kunst en cultuur strijkt graag neer bij Camping Groeneveld in Deinze. Vlakbij deze unieke locatie langs de oude Leie vind je Kasteel Ooidonk, het mudel (ofwel Museum van de Deinze en de Leiestreek), en verschillende andere musea in het nabije Sint-Martens-Latem.
  • In mei werd het aanbod verder aangevuld met een nieuw kampeerautoterrein op Tiegemberg in Anzegem bij het Sint-Arnolduspark, ideaal als vertrekpunt voor wandeltochten op het wandelnetwerk Land van Streuvels.

Meer info: www.toerisme-leiestreek.be/camper

Ook de Westhoek springt op de kar en bundelt zijn kampeerautoterreinen en campings op een handige overzichtspagina. De voorbij jaren zijn er heel wat nieuwe en kwalitatieve plaatsen bijgekomen op maat van de camperaar. Per plaats maakt men vermelding van de faciliteiten en leuke adresjes in de buurt.

Meer info: Er op uit met de camper | Westhoek (toerismewesthoek.be)

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer