Zo pimp je je oude caravan of camper

1 minuut leestijd
Van gordijntjes vervangen tot een gloednieuwe keuken bouwen, je kan heel wat zelf doen als je een oude caravan of camper in een nieuw kleedje wil steken. Laat je inspireren en ga aan de slag.
actua
  • Kamperen met de caravan

De Nederlandse Judith Miedema weet als geen ander hoe je een caravan een volledige metamorfose kan geven, en deelt op Caravanity haar tricks & tips, en allerlei inspirerende blogposts. Het team achter Caravanity bracht ook een boek uit, Happy Campers, met daarin meer dan 40 bijzondere gepimpte caravans en campers.

Dé plek om inspiratie op te doen voor zowat elk creatief klusje is Pinterest. Zoek op combinaties van woorden zoals ‘caravan makeover’, ‘caravan hacks diy’, ‘caravan pimpen’ of ‘caravan interior ideas’.

In januari verschijnt de Nederlandse vertaling van het boek ‘Caravan Makeover’ (uitgeverij Terras) van de Duitse binnenhuisarchitecte Sarah Menz. Een boek vol ideeën, tips en duidelijke stap-voor-stapinstructies om van een oude caravan een stijlvolle droomplek te maken.

Welke verf kan je best gebruiken, hoe kom je aan onderdelen voor je oude caravan of camper, hoe restaureer je een vochtplek? In de Facebookgroep Pimp je caravan NL kan je al je vragen, tips en trucs delen met andere caravanliefhebbers.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer