Tv Vlaanderen

1 minuut leestijd

Ik heb een abonnement bij TV Vlaanderen maar sinds kort kan ik nog maar twee zenders ontvangen via mijn automatische satellietantenne. Op aanraden van TV Vlaanderen heb ik de aansluitingen gedurende twee minuten uitgetrokken, echter zonder resultaat. Hebben jullie een oplossing?

Helpdesk
  • Kamperen met de caravan
  • Kamperen met de motorhome
  • Bij TV Vlaanderen is het inderdaad zo, dat indien je enige tijd geen verbinding hebt gemaakt met de satelliet, TV Vlaanderen dan eerst het abonnement van deze verbinding controleert.
  • Onze ervaring leert ons dat dit euvel soms na tien minuten verholpen is maar evengoed pas na een uur.  
  • Zorg ervoor dat de schotel goed gericht is, de televisie aanstaat en dan maar wachten ...

Bij TV Vlaanderen is er ook een optie om via de website je abonnement opnieuw te activeren.

Je moet hiertoe inloggen met jouw eigen gegevens en wachtwoord en vervolgens kan je doorklikken naar 'activatie'. Hiertoe zal je je kaartnummer nodig hebben en die kan je eventueel terugvinden op diezelfde website onder 'Mijn TV Vlaanderen'

deel Artikel

extra tips

Gerelateerde helpdesk artikels

TV
Tv oké?
Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer