Zwarte airconditioners van Telair

2 minuten leestijd

Telair heeft onlangs zijn assortiment stille airconditioners uitgebreid met een nieuwe variatie: Zwarte airconditioners voor campers en camperbussen.

actua
  • Kamperen

Deze nieuwe modellen zijn in het voorjaar van 2023 verkrijgbaar en bieden camperaars verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Deze zwarte airconditioners zijn variaties op de reeds bekende e-Van, DualCLima en Silent+ airconditioners en zijn speciaal ontworpen om de uitstraling van uw camper te verbeteren. 
 
De platte en aerodynamische dakairconditioners van Telair zijn van topkwaliteit en nemen minimale ruimte in beslag. Ze zijn bovendien gemakkelijk te installeren op de standaard 40 x 40 cm dakopening van uw camper. Daarnaast staan Telair airconditioners bekend als een van de zuinigste en stilste airconditioners momenteel verkrijgbaar. Dit is mede te danken aan de ingebouwde warmtepomp. Hierdoor kan de airconditioner niet alleen koelen, maar ook tot wel 2,4 kW warmte leveren met een vermogen van 900W. 
 
Telair biedt een compleet assortiment van 3 typen airco’s (e-Van, Silent+ en DualClima), elk verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen. Door dit complete assortiment is er voor elke camper, van 4 tot 10 meter, een geschikte airco beschikbaar. 
 
Kies het juiste model aan de hand van de lengte van uw voertuig in de tabel hieronder
 

De nieuwe zwarte airconditioners voor campers zijn niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol. Deze units zijn speciaal ontworpen om bij te dragen aan de uitstraling van uw camper of camperbus. Vooral voor de laatste categorie is het zwarte ontwerp een welkome uitbreiding in het assortiment omdat camperbussen vaker een donkere buitenkant hebben. Het geeft uw voertuig in deze gevallen een strakke en trendy uitstraling. 
 
Naast de esthetische voordelen bieden de Telair airconditioners voor campers ook uitstekende prestaties. De units zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals slimme sensoren en programmeerbare timers, die ervoor zorgen dat de temperatuur en luchtvochtigheid in de camper altijd optimaal zijn. Bovendien zijn de units voorzien van meerdere ventilatorsnelheden en luchtuitlaatrichtingen, zodat gebruikers de luchtstroom kunnen aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren.  Voor meer informatie en vragen over installaties kunt u terecht bij uw Telair-dealer.  

Meer info 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer