Zwevegem, waar camperaars thuis zijn

1 minuut leestijd
Het West-Vlaamse Zwevegem, nabij Kortrijk, opent deze maand drie exclusieve parkeerplaatsen voor campers. Op de plekken, die geen elektriciteit, sanitair of lozingspunten hebben, kunnen mobilhomes legaal parkeren zonder boetes te riskeren. Wie meer faciliteiten zoekt, kan terecht bij Camping Zennijs.
actua
  • Kamperen met de motorhome

De locaties van de parkeerplaatsen zijn:

1. Parkeerplaats aan de buurttuin ‘t Spoor, op de parking van Gemeentepunt.

Vlakbij Sportpunt Zwevegem, waar je kan tennissen, paddelen, zwemmen, fitnessen en veel meer. Via het Guldenspoorpad fiets je veilig tot in het centrum van Kortrijk.

Adres: Blokkestraat 29, 8550 Zwevegem (50°49'05.1"N 3°20'13.2"E)

2. Parkeerplaats aan sportcentrum Sint-Denijs.

Groene omgeving op de parking van een sportcentrum, met directe toegang tot wandel-, fiets- en mountainbikepaden. Op een boogscheut ligt het schattige kerkje van Sint-Denijs.

Adres: Dalestraat, 8554 Sint-Denijs Zwevegem (50°44'58.0"N 3°21'59.0"E)

3. Parkeerplaats ter hoogte van het Millenniumpark.

Gelegen langs een prachtige groenzone met picknickweide, uitgerust met een picknickkast en een publieke barbecue. De Orveytwandelroute leidt de stapper langs rijke geschiedenis én natuur.

Adres: Vaartstraat, 8552 Moen (50°46'20.9"N 3°23'16.1"E)

Camping Zennijs

In tegenstelling tot de gratis parkeerplaatsen vind je op het camperpunt van Camping Zennijs wel alle faciliteiten. In deze rustige omgeving is er plaats voor 15 kampeerwagens. In de zomer kan je hier de uitdaging aangaan om je weg te vinden in een maislabyrint van twaalf voetbalvelden. Info, prijzen en reserveringen op https://www.campingzennijs.be/

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer