ATV brengt 15 fietslussen in de huiskamer

1 minuut leestijd

Een fietsuitstap of fietsvakantie zit er jammer genoeg nog niet meteen in. Een deugddoend fietstochtje bij je in de buurt gelukkig wel. ‘Op de fiets’, een samenwerking tussen de regionale zender ATV en de provincie Antwerpen brengt vijftien fietslussen langs het knooppuntennetwerk live bij in je huiskamer.

actua
  • Fietsen

Een rondje langs Antwerpse forten en kastelen, een trip langs de Rupel of een verkenning van de Netevallei vanuit Lier: de provincie Antwerpen selecteerde vijftien lussen van een 25-tal kilometer langs het fietsnetwerk.

‘Op de fiets’ brengt elke route van start- tot eindpunt - in real time - in beeld.

Je zit als het ware mee in het zadel en ziet het landschap en de stemmige hoekjes voorbijglijden. Een voice-over maakt je attent op de belangrijkste bezienswaardigheden onderweg en geeft ook interessante weetjes mee.

Bekijk de routes op de website van ATV

Alle info over de routes vind je op www.provincieantwerpen.be 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer