De allereerste hybride camper

1 minuut leestijd

De Globevan e.Hybrid is gebaseerd op de populaire Ford Transit Custom. De camper is uitgerust met assen die volledig elektrisch aangedreven kunnen worden. 

actua
  • Kamperen met de motorhome

Het ingebouwde accupakket levert een autonomie van maximaal 50 kilometer. Om de zogeheten range anxiety – angst dat je met je voertuig niet tot op je bestemming geraakt – in te dijken, kreeg de e.Hybrid een ‘Range Extender’. Deze kleine 1,0 l-benzinemotor drijft de camper niet aan, hij doet enkel dienst als generator voor het bijladen van de batterijen. De combinatie van beide – een volle benzinetank en volledig opgeladen batterijen – leveren een autonomie van 500 km: dat lijkt er al meer op. Eenmaal op je bestemming kan je de batterijen opladen via netstroom. De e.Hybrid is een buscamper met hefdak waarin je een slaapplaats hebt van 190 bij 110 cm. De tweepersoonszitbank kan omgebouwd worden tot een bed van 190 bij 90 cm.

www.dethleffs.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer