Niet in een hokje te duwen

1 minuut leestijd

De nieuwe Astella is een blikvanger die je even doet twijfelen. Is het een toercaravan of een stacaravan? Een combinatie van beide, zo blijkt.

actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de caravan

Opvallen doet de Astella zeker met het strakke design en de grijze kleur. De grote openslaande deuren zijn uniek. Binnen wacht je een modern interieur met een uitgesproken loftgevoel. Dankzij de verwarming van Alde heb je het ook ’s winters lekker warm: je kan je huis op wielen dus gerust gebruiken voor zomer- én wintervakanties. Met een krachtige trekauto – onontbeerlijk met een leeggewicht tot 2.500 kg – kan je de caravan gewoon verplaatsen. Er worden drie indelingen aangeboden waarbij het kleinste model net onder de negen meter blijft, het grootste onder de elf meter.

www.adria.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer