De beste wandelroutes van Europa

1 minuut leestijd

Wat maakt een wandelvakantie perfect? Paden door indrukwekkende landschappen en pittoreske dorpen? Met goeie bewegwijzering en rustplaatsen? Makkelijk bereikbaar en mogelijkheid tot bagagetransport? Thuis goed voor te bereiden dankzij een handige website? 

actua
  • Wandelen

Als dat jouw criteria zijn, dan vind je jouw volgende bestemming in het lijstje van Leading Quality Trails, want het zijn precies ook die eisen die de Europese Wandelfederatie stelt om het label toe te kennen. Deze drie routes mogen zich sinds kort ook Best of Europe noemen:

  1. Traversée du Massif des Vosges: in drie weken doorkruis je de Vogezen van noord naar zuid.
  2. Grande Rota das Aldeias Históricas: een rondwandeling van 600 kilometer waarbij elke etappe begint en eindigt in een historisch Portugees dorp.
  3. Lužnice Valley Hiking Trail: 55 kilometer langs een Tsjechische rivier en voorbij twee historische steden.

www.era-ewv-ferp.org

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer