Dodentocht pakt uit met Warmste Winter Challenge

Dodentocht
1 minuut leestijd

Na de succesvolle 100Km Covid Challenge van afgelopen zomer organiseert de Dodentocht vzw uit Bornem nu een Warmste Winter Challenge. 

actua
  • Wandelen

Afgelopen zomer pakte de Dodentocht vzw uit met de de 100Km Covid Challenge. Ruim 17.000 wandelaars gingen de uitdaging aan om een periode van 4 weken minstens 100 kilometer te wandelen. Iets meer dan 12.000 wandelaars slaagden uiteindelijk in hun opzet. 

De digitale versie van het wandelevenement in Bornem leverde 175.300 euro op. Dat geld werd overhandigd aan de universiteiten van Gent en Leuven voor onderzoek naar het coronavirus.

De organisatie lanceert nu een nieuwe uitdaging. Tijdens de ‘Warmste Winter Challenge’ kan je zelf de afstand kiezen die je tussen 1 januari en 31 maart 2021 wil stappen, met een minimum van 100 kilometer.

Deelname kost 10 euro. De opbrengst gaat ditmaal naar vzw 100Km Dodentocht kadee. De organisatie kan alle middelen gebruiken om het hoofd boven water te houden en alles klaar te stomen voor editie 2021 van de Dodentocht.

Meer info

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer