Erwin Hymer Group lanceert EHG Academy

1 minuut leestijd

Erwin Hymer Group Nederland lanceert de EHG Academy en de EHG Werkplaatscertificering. Erwin Hymer Group zet hiermee een belangrijke stap in haar ambitie om samen met de dealerbedrijven zowel de inrichting van de werkplaatsen als ook de kennis van het personeel naar een hoger niveau te tillen.  

actua
  • Kamperen


De snelle technologische ontwikkelingen en de toepassing van steeds meer hightech materialen in de camper- en caravanindustrie vragen om een adequate aanpak van de bijscholing voor werknemers en uitrusting en modernisering van werkplaatsen. Met het starten van de EHG Academy en de certificering van werkplaatsen volgens de richtlijnen van Erwin Hymer Group Nederland wordt een duidelijk keurmerk voor optimale kwaliteit in betrouwbaarheid, kennis en service richting de klant gecreëerd.
 
EHG Academy
De EHG Academy-training is bedoeld voor werknemers met minimaal het niveau BOVAG-keurmeester en is samen met het opleidingsinstituut TTA International, dat ook de trainingen verzorgt, ontwikkeld. Als basis voor de training is uitgegaan van de Duitse opleiding die in de fabrieken gegeven wordt aan technici. In Nederland ligt met name de focus op de verdieping en aanvulling van de kennis. De eerste cursisten hebben inmiddels hun diploma voor deze opleiding in ontvangst mogen nemen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer