Fiets en Wandelbeurs gaat digitaal

1 minuut leestijd

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 april gaat de jaarlijkse  Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen door. Omwille van corona werd dit jaar gekozen voor een digitale ervaring. 

actua
  • Fietsen
  • Wandelen

Voor de Fiets en Wandelbeurs Online Experience is de succesvolle formule van de Fiets en Wandelbeurs vertaald naar ‘digitaal’. Ook online is er nog steeds sprake van een plattegrond en van stands, van ervaren wandelaars en fietsers die je advies geven en van lezingen en workshops.

Zo blijft het event ook in digitale vorm een mix van informatie en belevingMet een paar muisklikken tover je stands van bijvoorbeeld bestemmingen tevoorschijn, bezoek je een online lezing of kun je chatten of videobellen met exposanten, informanten en andere bezoekers.

Zoals elk jaar zal ook Pasar een stand op de beurs bemannen. Wat je precies op die stand kan beleven, vertellen we je later.

Leden van Pasar betalen slechts 4 euro voor een ticket in plaats van 7 euro. Tickets kan je hier bestellen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer