Gastvrij Jordanië

1 minuut leestijd

Als er één ding is dat je moet doen in Jordanië, dan is het – volgens de reisgids Rough Guides – sterrenkijken in Feynan Ecolodge. Een straffe uitspraak over een land dat ook een wereldwonder (Petra), een beroemd woestijnlandschap (Wadi Rum) en een duizelingwekkende onderwaterwereld (Rode Zee) te bieden heeft.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Op de grootste reisbeurs ter wereld mocht Feynan onlangs de World Responsible Tourism Award in ontvangst nemen. De ecolodge die in het Dana-biosfeerreservaat ligt, biedt luxueuze kamers en uitgebreide buffetten, gastvrijheid en lokale cultuur. Zo kan je een dag op stap gaan met een geitenherder, Jordaanse gerechten leren koken of ’s avonds op een matras op het dakterras door de telescoop kijken naar de manen van Jupiter en de duizelingwekkende Melkweg. Een meer dan vijfsterrenervaring.

ecohotels.me

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer