In het bos daar staat een huisje

1 minuut leestijd

Toen de Antwerpse Laura Claessens als herboren terugkwam uit een boshuisje in Limburg, maakte ze meteen het voornemen dat vaker te doen: logeren in het groen. 

actua
  • Uitstappen en vakanties

Haar ontdekkingen kwamen eerst op Instagramaccount Among Pine Trees, maar de 25 leukste bos- en natuurhuisjes in België en Nederland zijn nu ook gebundeld in het boek Into the woods.

Ook zin om vanuit een hottub naar de sterren te staren, uren in de vlammen te turen, marshmallows te roosteren of in een boom in bed te kruipen?

Laura wijst de weg naar hutten in Drenthe die je enkel navigerend met een wandelkaart kan bereiken, een tipitent waar je al wildplukkend voor het avondeten kan zorgen of een glazen kubus die vier meter hoog tussen de bomen lijkt te zweven.

Into the Woods - € 19,95 - uitgegeven door Luster.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer