Hip hiken per buscamper

1 minuut leestijd

Reiswebsite zoover.be publiceerde wat volgens hen dé kampeertrends zijn voor 2020. Wij selecteerden er drie op basis van het reizen met de camper.

actua
  • Kamperen
  1. Het valt zoover.be op dat kampeerspullen allang niet meer enkel functioneel zijn, maar dat ook design zijn intrede heeft gedaan. Hippe kleuren en onverwoestbaar melanine zijn geen uitzondering meer onder de keukenspullen. Tafels ruilen hun klassieke witte look in voor houtkleuren en natuur, en zijn gemaakt van licht en stevig glasvezelmateriaal.
  2. De klassieke kampeerder die elk jaar naar zijn vaste campingstek rijdt, wordt steeds zeldzamer. Jonge mensen houden van afwisseling: ze gaan liever het ene jaar hiken, het andere jaar op stedentrip, al dan niet kamperend. Met een camper kan je trouwens aan al deze reisvormen voldoen. Ze willen dat wel in alle luxe doen: ‘loungen’ is dan ook een kampeertrend in 2020.
  3. Kunnen uiteraard niet ontbreken: de buscampers. Ze kosten haast evenveel als een klassieke camper en ze bieden wat minder plaats, maar hun gebruiksgemak en multifunctionele eigenschappen compenseren dat ruimschoots.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer