Iconisch weekendje weg

1 minuut leestijd

Twee jaar geleden werden de Vlaamse LF-routes vervangen door negen icoonfietsroutes. Onze Nederlandse buren zijn net hetzelfde van plan; op dit moment kan je zo al iconisch fietsen langs de Maas, de Kust, de Waterlinie en de Zuiderzee.

 

actua
  • Fietsen

Als je 400 of meer kilometer een beetje te veel van het goede vindt, zijn er nu LF-weekendtochten. Een deel van een icoonroute wordt gecombineerd met een traject langs knooppunten.

Zo kan je in twee of drie dagen een mooie lus maken door bijvoorbeeld de Groninger Wadden, het Groene Hart met de forten en vestingen, of lang Limburgse hellingen en vlaktes.

De weekendtochten tellen tussen 100 en 150 kilometer. Voor elke tocht vind je op de site een kaartje, knooppunten, gpx-bestanden en bezienswaardigheden onderweg. Kan niet anders dan op wieltjes lopen, zo’n weekendtocht!

www.nederlandfietsland.nl

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer