Luifel op maat van buscampers

1 minuut leestijd

Wat een ingenieus concept! De nieuwe luifel van Thule, dé specialist inzake luifels en toebehoren, kon rekenen op heel wat bewonderaars in Düsseldorf. Onszelf incluis!

actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

Deze nieuwe lichtgewicht luifel, tussen de 12 en 17 kg afhankelijk van het model, bouw je moeiteloos in je eentje op. De luifel is op maat van buscampers én monovolumes zoals een VW T6, Renault Traffic en Mercedes Marco Polo. De demonstratie op Düsseldorf overtuigde meteen. Het eenvoudige systeem werkt via een uitrolbaar tentdoek dat je aan zijarmen moet bevestigen. Zodra je de steunpoten opgesteld hebt, kan je het doek volledig strak trekken. De luifel is verkrijgbaar in lengtes van 190 tot 300 cm. De diepte is bij elk model identiek: 250 cm. Thule voorziet ook accessoires zoals een ledstrip, Rain en Sun Blocker. Prijzen starten vanaf € 439 voor het kleinste model.

www.thule.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer