My wanderful world

2 minuten leestijd

Het voorbije jaar gingen we massaal op (her)ontdekking in eigen land. Pasar vroeg een aantal reisbloggers naar hun favoriete plekjes in eigen land. Vandaag: My wanderful world

Kim Keyser is 35 en geboren en getogen in Malle. Ze is een echte natuurliefhebber en heeft een voorliefde voor fotografie. Ook is ze moeder van twee: Emma en Emiel.

Wat je moet weten over www.instagram.com/my_wanderful_world:

Haar Instagrampagina hoort bij haar gelijknamige blog www.mywanderfulworld.com. Op beide platformen wil ze haar volgers meenemen op haar zoektocht naar leuke, ontspannende en gezellige plekjes in België en daarbuiten. Meestal wordt ze vergezeld door haar vriend en twee kinderen, de meeste van haar uitstapjes zijn dan ook kidsproof.

Waar ging ze al naartoe en waar wil ze nog naartoe?

‘Toen ik jong was, ging ik elke zomer met mijn ouders naar Griekenland. Ik heb inmiddels zowat elk Grieks eiland bezocht. Sindsdien ging ik ook al naar Spanje, Portugal, Italië, de Balearen, de Canarische eilanden… Toch is het nog steeds Griekenland dat mijn hart heeft gestolen. Ik hou enorm van de Griekse sfeer, de gastvrijheid en de warmte die de mensen uitstralen.’ Ze wil ook zeker nog graag een aantal andere landen bezoeken, zoals Kroatië, Canada, Schotland en Noorwegen.

De favoriet: La Roche

‘Afgelopen jaar ben ik voor het eerst voor een korte vakantie naar de Ardennen geweest, meer bepaald naar La Roche-en-Ardenne. Die plaats heeft me aangenaam verrast. Ik had daar het gevoel echt op vakantie te zijn, hoewel zo dichtbij is, een buitenlandsgevoel. De natuur is er prachtig en er zijn veel bezienswaardigheden en activiteiten om te ondernemen. Maar ook mijn woonplaats Malle blijft één van mijn absoluut favoriete plekjes.’

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer