Nieuw kampeerautoterrein in Gistel

1 minuut leestijd

De stad Gistel biedt motorhomereizigers voortaan een standplaats aan met de mogelijkheid om elektriciteit en water af te nemen en om afvalwater te lozen. Er is gratis wifi aanwezig.

actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

Het terrein met 8 plaatsen voor motorhomes tot 9 meter is vlakbij het centrum en  vrijetijdscentrum Zomerloos gelegen en bevindt zich op fietsafstand van heel wat winkels en grootwarenhuizen.

Je staat er nagenoeg onmiddellijk in verbinding met het fietsnetwerk en het fietspad langs het kanaal Plassendale – Nieuwpoort. Zo kan je gemakkelijk op verkenning gaan naar de Kust of het Brugse Ommeland.

Het kampeerautoterrein is 24 uur op 24 uur open en je kunt er maximum 72 uur verblijven. Er is voldoende plaats om de luifel open te zetten en een tafeltje en stoelen te plaatsen.

De kostprijs bedraagt 14 euro om 24 uur te parkeren (één euro extra om vers water te tappen).

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer