Onthaasten en helen

1 minuut leestijd

Voor een pelgrimservaring hoef je geen weken vrij te nemen en helemaal naar Spanje te stappen. Ook in Nederlands Limburg kan je wandelen, bezinnen en stempels verzamelen.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Langs de originele Jacobsroute zijn elf dagwandelingen (oftewel camini’s) uitgezet die laten onthaasten en helen. Nood aan stilte? Dan kan je rond kloosterplaats Wittem zelf zwijgen en de omgeving laten spreken. Controlefreak? Volg dan de route van de overgave langs de meanderende Geul. Focussen op de ademhaling? Dat kan in de hoogstamboomgaarden op de heuvels rond Eijsden. Na al dat bezinnen zin in lekkers? Bourgondisch en spiritueel gaan perfect samen in de Heerlense kloosters of bij de Kruisheren in Maastricht.

www.visitzuidlimburg.nl

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer