Op zoek naar de schat van baron Isidoor

1 minuut leestijd

Toerisme Klein-Brabant Scheldeland organiseert een gratis wandelzoektocht door Bornem en Puurs-Sint-Amands. Via vragen die onderweg in verstopte kistjes zitten, kunnen deelnemers een streekgebonden geschenk winnen.

actua
  • Kamp

Bram wordt ’s ochtends wakker, maakt voor zichzelf een lekkere kop koffie en wandelt goedgeluimd naar de brievenbus. Er zit heel wat post in, maar zijn oog valt onmiddellijk op een gouden enveloppe met een zegel. ‘Dat moet wel een heel bijzondere brief zijn’, denkt Bram. Hij maakt de enveloppe voorzichtig open, ontvouwt de brief en begint te lezen...

Doorkruis Puurs-Sint-Amands en/of Bornem en help Bram de verstopplek(ken) van zijn grootvaders fortuin te ontrafelen! Ga op zoek naar kistjes, scan de QR-codes binnenin, beantwoord de vragen én maak kans op een smakelijk streekgeschenkje!

Meer info

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer