Opnieuw Green Key voor Lilse Bergen

1 minuut leestijd

GoodPlanet Belgium en Toerisme Vlaanderen reikten de Green Key Awards 2020 uit. Green Key is een internationaal programma van de Foundation for Environmental Education (FEE), in Vlaanderen gecoördineerd door GoodPlanet Belgium, met steun van Toerisme Vlaanderen. 

actua
  • Uitstappen en vakanties

Het label zet het engagement van Vlaamse duurzaamste logies, attracties en vergaderlocaties in de verf. Voor toeristen die belang hechten aan duurzaam reizen, biedt Green Key een unieke meerwaarde. 

Een Green Key krijg je niet zomaar.  De laureaten moeten elk jaar opnieuw voor een onafhankelijke jury met vertegenwoordigers van de overheid, milieuorganisaties en toeristische sector aantonen dat ze zich inspannen voor het milieu. Een éénmalige inspanning volstaat dus niet. De laureaten moeten voldoen aan een hele reeks criteria voor energie, water en mobiliteit.

De Lilse Bergen spant zich al jaren in voor een ecologisch beleid en wordt hiervoor steeds beloond met het Green Key Label.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer